Plaćanje i dostava

Pozdrav i dobrodošli na stranicu plaćanja i dostave! Ovdje možete pročitati neke detalje o putovanju Vaše narudžbe od trenutka kada ste napravili narudžbu do dostave na Vaša vrata. Za početak izaberite proizvod koji Vam se sviđa. Zatim ga stavite u korpu i prođite postupak plaćanja u nekoliko klikova. Dostupno je nekoliko načina plaćanja, tako da imate mogućnost izbora onoga koji Vam najbolje odgovara.

Dostava

Brza pošta

Dostava se vrši na sve adrese u BiH u suradnji sa XExpress brzom poštom u roku 24-48 sati od slanja narudžbe. Sve pošiljke su osigurane od gubitka i oštečenja u dostavi. Za svaku pošiljku je naznačena opcija “Otvaranje paketa”, što znači da kupac može otvoriti paket prije preuzimanja, kako bi se uvjerio u ispravnost pošiljke. Ukoliko paket ne sadži naručene proizvode, kupac nije dužan preuzeti i platiti pošiljku. Za sve narudžbe preko 100 KM dostava je besplatna!

Načini plaćanja

Karticama

Platite karticama – jednokratno i na rate. Sigurnost plaćanja garantuju UniCredit Bank, PikPay i Comodo SSL certifikat. SSL skraćenica je od eng. složenice Secure Sockets Layer  a predstavlja kriptografski protokol kojim se informacije sa Vašeg internet browser-a šalju prema našem serveru i obrnuto.

Uplata na račun

Platite uplatom na račun po predračunu. Platiti možete putem internet bankarstva ili putem virmana/opće uplatnice. Nakon provjere narudžbe na mail ćete dobiti predračun za uplatu. Pošiljka se šalje po primitku uplate. Ovaj način plaćanja uglavnom koriste pravna lica.

Gotovina – pouzećem

Platite dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke. Sigurnost kupovine jamči opcija “Otvaranje paketa” što Vam omogućuje da pogledate sadržaj paketa kako bi se uvjerili u ispravnost pošiljke. Ukoliko pošiljka ne sadrži naručene artikle niste dužni preuzeti i platiti pošiljku.

0